Giant liukuohjatut kuormaajat

Pieniin tiloihin ja tiukkoihin käänteisiin

Kaikista ketterin

Erittäin ketterät liukuohjatut kuormaajat kääntyvät paikoillaan 360 astetta, jonka ansiosta ne ovat näppäriä työkoneita ja sopivat ahtaisiinkin tiloihin.  

kapeisiin tiloihin

Tarkkaa työskentelyä vakaalla työotteella. Liukuohjatut kuormaajat sopivat erinomaisesti kapeisiin sisätiloihin, sillä ne ovat alle 90cm leveitä.  

näkyvästi turvallinen

Liukuohjatuista kuormaajista on erinomainen näkyvyys, mikä lisää työskentelyn turvallisuutta ja tarkkuutta. 

todellinen pikkujätti

Giantin uusimmat tulokkaat, edistykselliset liukuohjatut kuormaajat pystyvät kääntymään paikallaan jopa täydet 360 astetta mahdollistaen helpomman ja tehokkaamman työskentelyn. Monikäyttöiset kuormaajat ovat luotettava valinta rakennusten purkutöihin, kapeisiin tiloihin sekä maantasolla työskentelyyn, sillä ne ovat kevytrakenteisia ja vaivattomia siirtää taitettavan ohjaustason ansiosta.

Lisäksi liukuohjatut kuormaajat soveltuvat mainiosti kiinteistönhuoltoon, kunnille, maanviljelijöille, siipikarjatiloille, tai kenelle tahansa teiden ja polkujen ylläpitäjälle: liukuohjatut kuormaajat puhdistavat, lakaisevat ja purkavat. Vieläkin monipuolisemman työkoneen niistä tekevät laaja valikoima yhteensopivia työlaitteita.  

kuljettajan valinta

Innovatiiviset liukuohjatut kuormaajat tarjoavat kuljettajalleen täydellisen näkyvyyden ja uudenlaisen käyttökokemuksen. Käyttömukavuutta parantaa korkeussäädettävä seisomataso.

Työskentelyn sujuvuutta lisää vaivaton koneeseen käynti, sillä liukuohjatuista kuormaajista on helppo astua pois ja takaisin. Liukuohjatut kuormaajat ovat turvallisia työvälineitä, jotka suoriutuvat erinomaisesti tarkkuutta vaativista tehtävistä.