Giant sähköiset pienkuormaajat

ekotehokasta työntekoa

nykyajan tarpeisiin

Giantin vankalla osaamisella kehitetyt sähköiset mallit vastaavat nykyajan vaatimuksiin. Saatavilla kaksi eri mallia.

hiljainen ja päästötön

Sähkökäyttöiset koneet ovat päästöttömiä ja hiljaisempia kuin dieselkoneet. Siksi ne ovatkin erinomainen valinta muun muassa sisätiloihin, eläinten kanssa työskentelyyn ja kaupunkeihin rakennustyömaille.

älykkäitä ominaisuuksia

Viimeisimmän tuotekehityksen mukaiset älykkäät ominaisuudet tekevät työnteosta helpompaa ja sujuvampaa.

sähköllä säästöä

Sähköisten kuormaajien merkittävä etu on niiden dieselkoneita pienemmät käyttökustannukset. Giantin sähköisissä kuormaajissa voimansiirto on toteutettu ilman hydraulista voimansiirtoa, joka mahdollistaa jarrutusvoiman talteenoton sekä erittäin pienet energiahäviöt. Lisäksi määräaikaishuoltojen vähenemisen ansiosta käyttökustannukset laskevat huomattavasti.

Giantin täyssähköiset mallit ovat ympäristöystävällinen, nykyaikainen ja voimakas valinta. Jopa kolme kertaa kilpailijoita tehokkaampi työhydrauliikan 12kW moottori takaa, ettei voima lopu kesken työnteon ja mahdollistaa useiden eri työlaitteiden käytön.  

edistyksellistä työntekoa

Markkinoiden nopein. Giantin sähköisten kuormaajien 18km/h ajonopeus ja kolme nopeusaluetta varmistavat ripeän työskentelyn isommallakin työalueella. Täyssähköisissä malleissa työhydrauliikka on toteutettu proportionaalisesti, jonka ansiosta työlaitteiden käyttö on kevyttä, sulavaa ja hallittua.

Giantin sähköisten kuormaajien pitkäikäiset ja kestävät akut ovat markkinoiden turvallisinta teknologiaa. Akkujen lataus onnistuu myös helposti ja nopeasti, mallista riippuen lataus kestää viisi – kahdeksan tuntia ja pikalatauksella noin tunnin.