TOBROCO-GIANT

”Kehitetty Hollannissa, rakennettu maailmaa varten”

25 vuodessa TOBROCO-GIANT on kasvanut globaaliksi toimijaksi pienikokoisten koneiden valmistajana, jolla on yksi alan laajimmista valikoimasta. Laaja lisälaitteiden valikoima varmistaa, että kaikki työt voidaan suorittaa yhdellä koneella. Tämä tarkoittaa, että GIANT-koneita voidaan käyttää ympäri vuoden kaikenlaisiin töihin.

Nykyaikaisissa Hollannin ja Unkarin tehtaissa koneita ja lisälaitteita kehitetään ja valmistetaan itse. Käyttämällä uusinta teknologiaa, jatkuvaa innovaatiota ja Kubotan, Bosch Rexrothin ja Comerin parhaita osia, GIANT-koneet ja lisälaitteet valmistetaan parhaalla huolella ja laadulla.

Joka päivä yli 450 työntekijän tiimi Hollannissa, Unkarissa ja Amerikassa keskittyy intohimolla ja innostuksella täydelliseen asiakastyytyväisyyteen.

GIANT-tuotteita toimitetaan 72:een maahan.


Kurikan Hyväkone Oy

Hyviä koneita jo 30 vuotta!

Hyväkone on Etelä-Pohjanmaalla Kurikassa sijaitseva perheyritys, jonka toimintaa ohjaavat rehdin kaupankäynnin ja asiakaslähtöisyyden periaatteet.

Hyväkoneen perustivat vuonna 1993 maatalousyrittäjät, ja tuolloin toimitilat sijaitsivat omassa pihapiirissä. Toimintaa päästiin laajentamaan tehdastilan löydyttyä ja tuotanto lähti käyntiin omien tarpeiden ja käyttökokemusten innoittamana.

Aluksi maatalouden tuotteisiin keskittynyt tuotanto on laajentunut kattamaan myös kiinteistöhuollon, viherrakentamisen ja urakoinnin tarpeita.

Vuodesta 2007 alkaen Hyväkone on toiminut maahantuojana hollantilaiselle GIANT-laatumerkille. Hyväkoneen valmistamat CAMION-työlaitteet tukevat GIANT-kuormaajien tehokasta käyttöä.

Paljon kiitosta saanut huoltoverkosto kattaa koko Suomen.