Giant pyöräkuormaajat

kiinteistöhuoltoon, rakentamiseen ja Maatalouteen

Ammattilaisen työkone

Giant-pyöräkuormaajat hoitavat hommat työmaasta riippumatta. Pyöräkuormaajat ovat suunniteltu toimimaan niin pienissä tiloissa kuin epätasaisessa maastossa.

Vahva ja väkevä

Pyöräkuormaajilla on iso 2 400–3 340 kg:n kaatokuorma painoonsa nähden. Giantin malliston vahvimmissa ja suurimmissa malleissa riittää tehoa raskaimmistakin töistä suoriutumiseen.

Hyvä työergonomia

Pitkätkään työpäivät eivät ole ongelma Giant-pyöräkuormaajien hyteissä, joissa työmukavuus on erinomainen.

Monipuolinen työkone kaikenlaisiin tarpeisiin

Tehokas Giant-pyöräkuormaaja sopii kiinteistöhuoltoon, maatalouteen, viherrakentamiseen ja kaikkeen siltä väliltä. Giant pärjää raskaissakin lumissa liikkumisessa ja maanrakennustyössä.

Pyöräkuormaajia on saatavilla turvakatoksella, lämpimällä kevythytillä ja lämpimällä hytillä.

Erilaisia työlaitteita vaihtamalla muunnat Giantin auttamaan sinua työssä kuin työssä.

Pito kaikenlaisessa maastossa

Giant-pyöräkuormaajissa on kiertyvä runkonivel, jonka ansiosta jokainen pyörä ottaa aina maahan myös epätasaisessa maastossa. Näin voit työskennellä turvallisesti ja pitoa on aina riittävästi.

Työkoneissa on 100 % tasauspyörästön lukko molemmilla akseleilla, jonka saa joystickistä päälle ja pois. Hydrostaattinen neliveto, automaattisesti säätyvä muuttuvatilavuuspumppu sähköisellä suunnanvaihdolla ja 12-16-tonnin akselit, joissa on 100 % kytkettävät lukot, varmistavat erinomaisen suorituskyvyn ja suuren työntövoiman.